Logo
CA | ES
CA ES

Logo

Inspecció de Treball contra la LOPD a Cost zero.

29 de Novembre de 2015

Inspecció de Treball també sanciona a les empreses que ofereixen la LOPD a cost zero.

Inspecció de Treball contra la LOPD a Cost zero.

Desconeixem l’abast d’aquestes inspeccions però, cel.lebrem que estiguin inspeccionant i sancionant a les empreses que fa temps que viuen d’aquesta pràctica, oferir serveis de consultoria encoberts en cursos de formació.

Sens dubte es tracta d'un pas important per als professionals que portem denunciant el concepte de LOPD a cost 0 des de fa molt temps.

Esperem que sigui això, un primer pas i que d'ara endavant les inspeccions siguin molt més eficaces en aquest sentit, encara que es necessita el compromís de les empreses en no veure's implicades en fraus d'aquest tipus, acceptant treballs de qualitat ínfima a cost zero, solament per complir amb un tràmit (segons ells).

Complir amb la LOPD no és un pur tràmit, que és lo que aquestes empreses ofereixen.  La privacitat ha d’esser un procediment que les empreses han de tenir integrades al seu ADN.

L'acta determina concretament que “..s'està finançant la implantació, el manteniment i l'auditoria de la llei de protecció de dades de caràcter personal, a través de les bonificacions a la Seguretat Social; és a dir, no s'ha destinat a la formació les bonificacions aplicades”.

Aquí teniu part de l’acte de la Inspecció de Treball.
Prèmer per accedir a l'ACTA.


​Joan M. Mallafrè Mestre

[Especialista universitari en Protecció de Dates i Privacitat
per la Universitat de Múrcia]
​[ACP-023  (APEP Certification on Privacy Legal Profile)]

CONTACTA

SUBSCRIPCIÓ NEWSLETTER

RSS

© 2019 Mallafrè Consultors

Nuwa