Logo
CA | ES
CA ES

Logo

Clips
Boli

IDENTITAT

Mallafrè Consultors és una consultoria especialitzada en la Protecció de Dades i Privacitat, amb una llarga experiència elaborant projectes d’adequació a la LOPD / RGPDUE per organitzacions tant del sector públic com del privat.

L’any 2010, Joan M. Mallafrè va impulsar la consultoria, i al cap d’uns mesos s’hi va unir Carme Laplana, tots dos consultors i auditors jurídics certificats i especialistes universitaris en protecció de dades per la Universitat de Múrcia. Posteriorment, s’han anat incorporant nous professionals que han permès donar un millor servei i l’expansió de la consultoria. Professionalitat, experiència i constant actualització són les principals característiques de l’equip de Mallafrè Consultors.

L’anàlisi de les necessitats dels clients és el punt de partida per crear una proposta única i totalment adaptada. A partir d’aquí, s’aplica la metodologia PDCA (Plan, Do, Act, Check)  d’Edward Deming, en català (Planificar – Fer – Verificar – Millorar). És a dir, els projectes s’enfoquen pensant en un procés circular que es retroalimenta i millora contínuament. 

 

SERVEIS

El món de la protecció de dades i la privacitat és un sector en constant evolució, per aquesta raó Mallafrè Consultors ofereix diferents serveis que s’adapten a les necessitats del client.

CLIENTS

Des de l’any 2010, treballem amb empreses, institucions i entitats tant de l’àmbit públic com privat.

Circle

CORPORACIONS DE DRET PÚBLIC
Col·legis professionals, Cambres de comerç

Circle

EMPRESES I AUTÒNOMS

Circle

ASSOCIACIONS

Circle

COL·LEGIS D’ENSENYAMENT
Privats i concertats

Circle

FEDERACIONS ESPORTIVES

Circle

AJUNTAMENTS I ADMINISTRACIONS

LEGISLACIÓ

A Mallafrè Consultors estem sempre pendents de les últimes novetats legislatives en matèria de Protecció de dades i Privacitat. Us en oferim un recull de les més importants.

ÚLTIMES ENTRADES (BLOG)

03

Desembre

2017

Es pot espiar el GPS del mòbil per acomiadar a un empleat

El TSJ de Asturias ha avalado el despido de un comercial que fue sorprendido cobrando dietas cuando, en realidad, estaba en su casa. La empresa lo descubrió monitorizando la ubicación de su tablet.

Es pot espiar el GPS del mòbil per acomiadar a un empleat

18

Setembre

2017

Multa a Facebook con 1,2 milions €

L'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) ha sancionat amb 1,2 milions d'euros a la xarxa social Facebook per incompliment de la Llei Orgànica de Proteción de Dades (LOPD) en recopilar, emmagatzemar i utilitzar dades, fins i tot especialment protegits, amb finalitats de publicitat sense recaptar el consentiment de l'usuari. La sanció correspon a dues infraccions greus i una molt greu, segons ha informat l'Agència.

Multa a Facebook con 1,2 milions €